O NAMA / O NAMA
O nama

 „MANU interier“ d.o.o. bavi se proizvodnjom i prodajom namještaja za opremanje interijera stambenih i poslovnih objekata.

Tvrtka je s godinama prerasla okvire matičnog obiteljskog obrta „SNIB“, koji se još od 1985.g. bavi dizajnom i izradom ogledala i kupaonske galanterije, te danas samostalno posluje.

Upravo kupaonski namještaj i ogledala, uz klizne ormare čine najveći dio naše proizvodnje. Izrađujemo ormariće, ogledala i galanteriju za kupaonice, klizne ormare raznih namjena, pregradne klizne stijene, dekor ogledala za hodnike, kuhinjski namještaj, staklene obloge, komode, noćne ormariće,  staklene zidne dekore i panele i dr.  

Iz uobičajene ponude namještaja izdvajamo se modernim, inovativnim programom bojanog stakla u inox i aluminijskim okvirima. Izbor boja i dekora lakiranih na staklu ograničen je samo vašom maštom. Dimenzije namještaja i dizajn, kao proizvođači možemo u potpunosti prilagoditi željama i potrebama kupca. 

Pronađite inspiraciju, ideju ili gotovo rješenje za svaki kutak vašeg doma. Sve djelove namještaja radimo po mjeri – izaberite oblik i dimenzije, vrstu materijala, boje i motive.  

Nudimo mogućnost kombiniranja materijala: 

  • iverali ( oko 90 dekora )
  • metali  ( inox, mesing, aluminij )
  • ogledala ( obična i nijansirana ogledala izrezuju se, bruse, pjeskare, lakiraju i primjenjuju na bezbroj originalnih načina )
  • lakirano jednobojno staklo (preko 3000 boja po RAL i NCS  paletama lakira se na obično, vision-clear, satinirano, ornamentno i dr. staklo)
  • lakirano staklo u više boja ( 2000 gotovih dekora ili dizajn na staklu po želji kupca aplicira se na razne vrste stakala) • lamistal ( 19 boja )
  • kompakt ploče ( HPL - High Pressure Laminate; stotinjak dekora )
  • corian (100 dekora)
  • pleksiglas ( gotovo neograničena paleta boja )

Nastojimo udovoljiti zahtjevima modernog dizajna i personalizacije prostora , te učiniti vaš dom jedinstvenim, ugodnim mjestom za život po vašoj mjeri.

Posjetite nas u našem salonu u centru namještaja “Solidum“.

Salon u Interijer centaru Solidum u Zagrebu je zatvoren
Novi salon otvara se 03.09.2014. u Sesvetama (Sesvetska ulica 3)
Redovno radno vrijeme: pon-pet 14:00-19:00
Posebno radno vrijeme: pon-sub ujutro unaprijed dogovoreni termini

e-mail: info@manu-interijer.hrcopyright (c) Manu interijeri d.o.o. 2014. Sva prava pridržana.
*određeni dio foto materijala preuzet je od tvrtki Raumplus i AGC Glass
Proizvodnja i veleprodaja:
J.Perića 8, 10370 Gračec
Radno vrijeme: pon-pet 7:00-15:00
Veleprodaja
tel: +385 912548790
e-mail: veleprodaja@manu-interijer.hr
Maloprodaja
tel: +385 952548790
izrada web stranica
by iDEA studio